Shownieuws: Tilburgers helemaal niet zo boos op Guus Meeuwis vanwege bruiloft

Shownieuws: Tilburgers helemaal niet zo boos op Guus Meeuwis vanwege bruiloft

Is het niet het huis van Guus Meeuwis in Tilburg, dat velen op een crematorium vinden lijken, dan is er wel iets anders waar sommigen van zijn stadsgenoten zich boos om maken. De plek waar de zanger afgelopen zomer zijn jawoord gaf aan Manon Meijers, het Paleis-Raadhuis, blijkt namelijk voor de gewone burgers in principe gesloten te zijn dit jaar.

Shownieuws ging op onderzoek uit en kwam erachter dat vele Tilburgers het eigenlijk helemaal niet zo erg vinden dat Meeuwis daar trouwde:

Shownieuws: Tilburgers helemaal niet zo boos op <em>Guus Meeuwis</em> vanwege bruiloft Is het niet het huis van Guus Meeuwis in Tilburg, dat velen op een crematorium vinden lijken, dan is er wel iets anders waar sommigen van zijn stadsgenoten zich boos om maken. De plek waar de zanger afgelopen zomer zijn jawoord gaf aan Manon Meijers, het Paleis-Raadhuis, blijkt namelijk voor de gewone burgers in principe gesloten te zijn dit jaar. Shownieuws ging op onderzoek uit en kwam erachter dat vele Tilburgers het eigenlijk helemaal niet zo erg vinden dat Meeuwis daar trouwde: Bekijk ook Shownieuws: 'Milieupolitie zeurt over Guus Meeuwis-concert New York' Bekijk deze video » Jinek: doet Matthijs van Nieuwkerk mee aan The Masked Singer? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's