Blijdschap in Den Haag: kabinet gaat eindelijk excuses maken voor slavernijverleden (video)

Blijdschap in Den Haag: kabinet gaat eindelijk excuses maken voor slavernijverleden (video)

Blijdschap in Den Haag: kabinet gaat eindelijk excuses maken voor <em>slavernijverleden</em> (video) Minister Franc Weerwind (Rechtsbescherming) bevestigt dat het kabinet excuses gaat maken voor het slavernijverleden. De minister vindt het "een groots moment en een mooi moment" dat het kabinet dit nu eindelijk gaat doen. Of dat in Suriname moet gebeuren of door de koning, laat hij in het midden. Je zag het statement van de minister in Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. WNL op Zondag: Edith Schippers over terugkeer in Den Haag als lijsttrekker Bekijk deze video » Pieter Omtzigt in WNL op Zondag: "Het is alleen maar verslechterd" Bekijk deze video » Gert-Jan Segers (CU) in De Telegraaf: "Ga niet en kijk niet naar het WK in Qatar" Bekijk deze video » RTL Boulevard: Johan Derksen niet bereikbaar over ondervraging 'liquidatie' opmerking (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Minister Franc Weerwind (Rechtsbescherming) bevestigt dat het kabinet excuses gaat maken voor het slavernijverleden. De minister vindt het "een groots moment en een mooi moment" dat het kabinet dit nu eindelijk gaat doen. Of dat in Suriname moet gebeuren of door de koning, laat hij in het midden. Je zag het statement van de minister in Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV