Floor en Nick zingen romantisch duet in Liedje op het eerste gezicht: 'Like I'm Gonna Lose You'

Floor en Nick zingen romantisch duet in Liedje op het eerste gezicht: 'Like I'm Gonna Lose You'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Floor en Nick</em> zingen romantisch duet in <em>Liedje op het eerste gezicht</em>: 'Like I'm Gonna Lose You' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Floor en Nick hebben gekozen voor een heus liefdesliedje. Samen zingen ze 'Like I'm Gonna Lose You' van Meghan Trainor en John Legend. De vonken spatten ervan af tijdens het duet, maar is het een match? Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Floor en Nick hebben gekozen voor een heus liefdesliedje. Samen zingen ze 'Like I'm Gonna Lose You' van Meghan Trainor en John Legend. De vonken spatten ervan af tijdens het duet, maar is het een match?

Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's