Liedje op het eerste gezicht gemist? Kim gaat uit de kleren tijdens duet met Luc

Liedje op het eerste gezicht gemist? Kim gaat uit de kleren tijdens duet met Luc

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv.

In de nieuwe datingshow Liedje op het eerste gezicht worden liefde en muziek met elkaar gecombineerd. Singles zingen op hun allereerste blind date namelijk een romantisch liefdesduet.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Liedje op het eerste gezicht</em> gemist? <em>Kim</em> gaat uit de kleren tijdens duet met Luc Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv. In de nieuwe datingshow Liedje op het eerste gezicht worden liefde en muziek met elkaar gecombineerd. Singles zingen op hun allereerste blind date namelijk een romantisch liefdesduet. Tekst gaat verder onder de video. Uit de klerenHet is de beurt aan Kim en Luc om hun duet te zingen in Liedje op het eerste gezicht. Kim heeft gekozen voor 'Ademnood' van Lisa, Roos en Jessica. Kim trekt alles uit de kast tijdens het zingen, ze gaat letterlijk uit de kleren voor Luc. Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Uit de kleren
Het is de beurt aan Kim en Luc om hun duet te zingen in Liedje op het eerste gezicht. Kim heeft gekozen voor 'Ademnood' van Lisa, Roos en Jessica. Kim trekt alles uit de kast tijdens het zingen, ze gaat letterlijk uit de kleren voor Luc.

Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's