Floor en Maikel treden in Liedje op het eerste gezicht op met 'Ordinary People'

Floor en Maikel treden in Liedje op het eerste gezicht op met 'Ordinary People'

Zondag 6 november 2022 om 12:49

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Floor en Maikel</em> treden in <em>Liedje op het eerste gezicht</em> op met 'Ordinary People' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Floor en Maikel betreden het podium bij Liedje op het eerste gezicht. Samen zingen het nummer 'Ordinary People' van John Legend. Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Floor en Maikel betreden het podium bij Liedje op het eerste gezicht. Samen zingen het nummer 'Ordinary People' van John Legend.

Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's