Fidan Ekiz in Renze op zaterdag over vertrek Khadija Arib: "Echt beschamend"

Fidan Ekiz in Renze op zaterdag over vertrek Khadija Arib: "Echt beschamend"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Fidan Ekiz</em> in Renze op zaterdag over vertrek <em>Khadija Arib</em>: &quot;Echt beschamend&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Khadija Arib is vertrokken als lid van de Tweede Kamer. De oud-Kamervoorzitter zegt niet langer te kunnen functioneren als gevolg van het onderzoek dat Kamervoorzitter Bergkamp naar haar heeft aangekondigd. Fidan Ekiz vertelt in Renze op zaterdag over het vertrek van Arib: "Ik vind het echt beschamend." Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Fidan Ekiz in Renze op zaterdag over vertrek Khadija Arib: "Echt beschamend"

Khadija Arib is vertrokken als lid van de Tweede Kamer. De oud-Kamervoorzitter zegt niet langer te kunnen functioneren als gevolg van het onderzoek dat Kamervoorzitter Bergkamp naar haar heeft aangekondigd. Fidan Ekiz vertelt in Renze op zaterdag over het vertrek van Arib: "Ik vind het echt beschamend."

Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's