Minister Christianne van der Wal in College Tour over de 'vlieg' Wopke Hoekstra

Minister Christianne van der Wal in College Tour over de 'vlieg' Wopke Hoekstra

Hieronder zie je een fragment van College Tour van zondag 6 november. Je kunt de volledige uitzending van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Minister <em>Christianne van der Wal</em> in <em>College Tour</em> over de 'vlieg' <em>Wopke Hoekstra</em> Hieronder zie je een fragment van College Tour van zondag 6 november. Je kunt de volledige uitzending van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In College Tour is vandaag Christianne van der Wal, minister voor Natuur en Stikstof te gast. Zij vertelt dat er de hele dag vliegen om haar heen vliegen. Naar aanleiding van een fragment waarin CDA leider Wopke Hoekstra geen duidelijkheid wil geven over de stikstof deadline van 2030 zegt Christianne: “Dit zijn nou van die vliegen die ik bedoelde. Dit leidt af." Bekijk de beelden van College Tour met Christianne van der Wal hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Minister Christianne van der Wal in College Tour over de 'vlieg' Wopke Hoekstra

In College Tour is vandaag Christianne van der Wal, minister voor Natuur en Stikstof te gast. Zij vertelt dat er de hele dag vliegen om haar heen vliegen. Naar aanleiding van een fragment waarin CDA leider Wopke Hoekstra geen duidelijkheid wil geven over de stikstof deadline van 2030 zegt Christianne: “Dit zijn nou van die vliegen die ik bedoelde. Dit leidt af."

Bekijk de beelden van College Tour met Christianne van der Wal hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV