Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vorige week vierde de familie Meiland een bijzonder jubileum, want op SBS6 was de honderdste aflevering van Chateau Meiland te zien. Vanavond gaan we verder met aflevering 101, waarin de familie schokkend nieuws krijgt... Alle fragmenten uit deze uitzending Afscheid van moeder Erica maandag in Chateau Meiland: ‘Ik ga haar wel missen’ Bekijk deze video » KlussenDe Meilandjes zijn in hun nieuwe landhuis non-stop aan het klussen. Het ene is nog niet af of het volgende wordt gestart. En niet alleen de binnenkant van het huis wordt aangepakt. In de tuin ontstaat deze week een gigantisch gat waar binnenkort een zwembad in zal worden geplaatst. OmaMaar dan bereikt de familie droevig nieuws: Jenny Renkema, de moeder van Erica is overleden. In de dagen die volgen staat alles in het teken van een waardig afscheid van de lieve moeder, schoonmoeder, oma en overgrootoma van de familie Meiland. Bekijk ook 100e Chateau Meiland: Maxime kritisch over nieuw huis in Frankrijk Bekijk deze video » Meilandjes kijken naar 100e aflevering van Chateau Meiland: 'We gaan door!' (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vorige week vierde de familie Meiland een bijzonder jubileum, want op SBS6 was de honderdste aflevering van Chateau Meiland te zien. Vanavond gaan we verder met aflevering 101, waarin de familie schokkend nieuws krijgt...

Klussen
De Meilandjes zijn in hun nieuwe landhuis non-stop aan het klussen. Het ene is nog niet af of het volgende wordt gestart. En niet alleen de binnenkant van het huis wordt aangepakt. In de tuin ontstaat deze week een gigantisch gat waar binnenkort een zwembad in zal worden geplaatst.

Oma
Maar dan bereikt de familie droevig nieuws: Jenny Renkema, de moeder van Erica is overleden. In de dagen die volgen staat alles in het teken van een waardig afscheid van de lieve moeder, schoonmoeder, oma en overgrootoma van de familie Meiland.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's