HLF8: Louis van Gaal heeft 'geluk aan zijn kont hangen' met geluksonderbroek

HLF8: Louis van Gaal heeft 'geluk aan zijn kont hangen' met geluksonderbroek

Dinsdag 8 november 2022 om 20:42

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 8 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Het WK staat weer voor de deur en Nederland speelt haar eerste wedstrijd onder leiding van bondscoach Louis van Gaal tegen Senegal. Of we gaan winnen? Dat ligt er maar net aan of van Gaal zijn oranje onderbroek kan vinden!

<em>HLF8</em>: Louis van Gaal heeft 'geluk aan zijn kont hangen' met <em>geluksonderbroek</em> Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 8 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Het WK staat weer voor de deur en Nederland speelt haar eerste wedstrijd onder leiding van bondscoach Louis van Gaal tegen Senegal. Of we gaan winnen? Dat ligt er maar net aan of van Gaal zijn oranje onderbroek kan vinden! Aan m'n kontEen klein beetje bijgeloof is helemaal niet gek, maar dan moet je dit voorwerp wel iedere keer weer kunnen vinden. Zo kan Louis van Gaal geen belangrijke wedstrijd ingaan zonder zijn oranje onderbroek: "Ik heb altijd geluk aan m'n kont hangen", zei hij ook weleens. Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Aan m'n kont
Een klein beetje bijgeloof is helemaal niet gek, maar dan moet je dit voorwerp wel iedere keer weer kunnen vinden. Zo kan Louis van Gaal geen belangrijke wedstrijd ingaan zonder zijn oranje onderbroek: "Ik heb altijd geluk aan m'n kont hangen", zei hij ook weleens.

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's