Vader en zoon Pronk in Hart van Nederland met 10.000 varkens als buren: "Hier kun je niet leven"

Vader en zoon Pronk in Hart van Nederland met 10.000 varkens als buren: "Hier kun je niet leven"

Woensdag 9 november 2022 om 22:33

Vader en zoon Pronk in <em>Hart van Nederland</em> met 10.000 <em>varkens</em> als buren: &quot;Hier kun je niet leven&quot; 10.000 varkens, dat zijn de buren van de familie Pronk. Roy Pronk en zijn vader strijden al jaren tevergeefs tegen uitbreiding van twee intensieve varkenshouderijen. Met hun klachten over stank, geluid en gezondheidsproblemen wordt niet veel gedaan. Roy is er duidelijk over in Hart van Nederland: "Ons leef en woongenot is totaal verwoest." Theo Pronk beaamt: "Hier kun je niet leven." Wanneer wordt deze zaak opgelost? Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Onze boerderij, en nu zelf: Yvon Jaspers hangt dode kraaien op om oogst te beschermen Bekijk deze video » Zien: Rutger Bregman protesteert tegen bio-industrie, wil boerderij uit kinderboekjes Bekijk deze video » Jinek: Antoinnette Scheulderman over Laat varkens lekker zwijnen Bekijk deze video »
Nieuws :

10.000 varkens, dat zijn de buren van de familie Pronk. Roy Pronk en zijn vader strijden al jaren tevergeefs tegen uitbreiding van twee intensieve varkenshouderijen. Met hun klachten over stank, geluid en gezondheidsproblemen wordt niet veel gedaan. Roy is er duidelijk over in Hart van Nederland: "Ons leef en woongenot is totaal verwoest." Theo Pronk beaamt: "Hier kun je niet leven." Wanneer wordt deze zaak opgelost?

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's