Wierd Duk over ruzie met hypocriete Dolf Jansen: 'Nu sidderen wij van angst'

Wierd Duk over ruzie met hypocriete Dolf Jansen: 'Nu sidderen wij van angst'

Donderdag 10 november 2022 om 08:24

Het is nooit verkeerd om de ongegeneerde hypocrisie van klimaatactivisten aan de dag te leggen. Dat dachten ook Wierd Duk en zijn Telegraaf-collega's, want zij vroegen 'klimaatactivist' Dolf Jansen hoe hij zijn frequente vlieggedrag rijmt met zijn zorgen over het klimaat. Uiteraard kan Jansen dat niet hebben en dus zal hij op de radio een column wijden aan 'Telegraaf-journalistiek'...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wierd Duk</em> over ruzie met hypocriete <em>Dolf Jansen</em>: 'Nu sidderen wij van angst' Het is nooit verkeerd om de ongegeneerde hypocrisie van klimaatactivisten aan de dag te leggen. Dat dachten ook Wierd Duk en zijn Telegraaf-collega's, want zij vroegen 'klimaatactivist' Dolf Jansen hoe hij zijn frequente vlieggedrag rijmt met zijn zorgen over het klimaat. Uiteraard kan Jansen dat niet hebben en dus zal hij op de radio een column wijden aan 'Telegraaf-journalistiek'... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. BagageruimHet laat nog maar eens zien dat, wanneer deze zogenaamde 'klimaatactivisten' worden geconfronteerd met hun eigen wangedrag, ze nogal snel op hun teentjes getrapt zijn. Duk neemt het allemaal niet zo serieus, want met enig sarcasme ziet hij de column van Jansen tegemoet: "Nu sidderen wij van angst." Overigens verdedigt René van der Gijp Jansen door te stellen dat die geen eigen stoeltje heeft, want 'hij weegt maar 34 kilo'. Misschien reist hij zelfs wel in het bagageruim... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Bagageruim
Het laat nog maar eens zien dat, wanneer deze zogenaamde 'klimaatactivisten' worden geconfronteerd met hun eigen wangedrag, ze nogal snel op hun teentjes getrapt zijn. Duk neemt het allemaal niet zo serieus, want met enig sarcasme ziet hij de column van Jansen tegemoet: "Nu sidderen wij van angst." Overigens verdedigt René van der Gijp Jansen door te stellen dat die geen eigen stoeltje heeft, want 'hij weegt maar 34 kilo'. Misschien reist hij zelfs wel in het bagageruim...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's