Louis van Gaal tijdens coronacrisis in documentaire: ‘Ik ben gestopt als trainer'

Louis van Gaal tijdens coronacrisis in documentaire: ‘Ik ben gestopt als trainer'

Donderdag 10 november 2022 om 12:11

Louis van Gaal zei tijdens de coronapandemie nog dat hij was gestopt als voetbaltrainer. Hij dacht destijds niet dat hij ooit nog zou gaan coachen. “Al kun je die mogelijkheid nooit geheel uitsluiten. Maar ik heb ervoor gekozen om mijn loopbaan als coach te beëindigen”, zei van Gaal, die inmiddels weer als bondscoach werkt. “Dus een eventuele aanbieding moet wel heel aanlokkelijk zijn. En ook iets wat ik nog niet eerder heb gedaan.”

Bekijk de beelden van de documentaire Louis hieronder.

De documentaire Louis is donderdag 10 en donderdag 17 november om 21.30 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de docu Louis terugkijken bij Gids.tv.

<em>Louis van Gaal</em> tijdens coronacrisis in documentaire: ‘Ik ben gestopt als trainer' Louis van Gaal zei tijdens de coronapandemie nog dat hij was gestopt als voetbaltrainer. Hij dacht destijds niet dat hij ooit nog zou gaan coachen. “Al kun je die mogelijkheid nooit geheel uitsluiten. Maar ik heb ervoor gekozen om mijn loopbaan als coach te beëindigen”, zei van Gaal, die inmiddels weer als bondscoach werkt. “Dus een eventuele aanbieding moet wel heel aanlokkelijk zijn. En ook iets wat ik nog niet eerder heb gedaan.” Bekijk de beelden van de documentaire Louis hieronder. De documentaire Louis is donderdag 10 en donderdag 17 november om 21.30 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de docu Louis terugkijken bij Gids.tv. HLF8: Louis van Gaal heeft 'geluk aan zijn kont hangen' met geluksonderbroek Bekijk deze video » Zien: WK-reclame Albert Heijn met Nederlands elftal, Flemming en Typhoon Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's