Zien: Ceylin del Carmen Alvarado wint Niel Jaarmarktcross

Zien: Ceylin del Carmen Alvarado wint Niel Jaarmarktcross

De Superprestige is weer van start gegaan en vrijdag was het tijd voor de wedstrijd in Niel, ook wel de Jaarmarktcross genoemd. In de strijd tussen de vrouwen heeft Ceylin del Carmen Alvarado uiteindelijk de winst gepakt. Het is anderhalf jaar geleden dat Alvarado voor het laatst als eerste over de finish kwam.

Bekijk de beelden van de vrouwenwedstrijd in Niel, de Jaarmarktcross, hieronder.

De Superprestige-wedstrijd in Niel (Jaarmarktcross) is op vrijdag 11 november vanaf 13.30 uur te zien bij Eurosport 1 en discovery+. De hoogtepunten van het veldritseizoen zie je ook bij Gids.tv.

Zien: Ceylin del Carmen Alvarado wint <em>Niel Jaarmarktcross</em> De Superprestige is weer van start gegaan en vrijdag was het tijd voor de wedstrijd in Niel, ook wel de Jaarmarktcross genoemd. In de strijd tussen de vrouwen heeft Ceylin del Carmen Alvarado uiteindelijk de winst gepakt. Het is anderhalf jaar geleden dat Alvarado voor het laatst als eerste over de finish kwam. Bekijk de beelden van de vrouwenwedstrijd in Niel, de Jaarmarktcross, hieronder. De Superprestige-wedstrijd in Niel (Jaarmarktcross) is op vrijdag 11 november vanaf 13.30 uur te zien bij Eurosport 1 en discovery+. De hoogtepunten van het veldritseizoen zie je ook bij Gids.tv. Valentijn Driessen over ruzie Alfred Schreuder en Daley Blind: 'Schreuder speelt gevaarlijk spel' Bekijk deze video » Khalid & Sophie gemist? Gerard Piqué zijn laatste wedstrijd voor FC Barcelona: "Beetje treurig" Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: Ceylin del Carmen Alvarado wint Niel Jaarmarktcross

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV