Hart van Nederland gemist? Leerlingen pakken kerstpakketten in voor arme gezinnen

Hart van Nederland gemist? Leerlingen pakken kerstpakketten in voor arme gezinnen

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Leerlingen pakken <em>kerstpakketten</em> in voor arme gezinnen 'Mensen die het kunnen missen, verbinden met mensen die het missen'. Dat is het doel van het initiatief Think inside the box. Ze willen dit jaar maar liefst 10.000 gezinnen, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, een fijne kerst bezorgen met een goed gevulde box met naast kerstcadeautjes vooral ook veel broodnodige spullen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Kerst-koningin Mariah Carey: 'Het is tijd!!' (video) Bekijk deze video » Oogappels krijgt eigen kerstfilm Kerstappels: bekijk hier de trailer Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

'Mensen die het kunnen missen, verbinden met mensen die het missen'. Dat is het doel van het initiatief Think inside the box. Ze willen dit jaar maar liefst 10.000 gezinnen, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, een fijne kerst bezorgen met een goed gevulde box met naast kerstcadeautjes vooral ook veel broodnodige spullen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's