Video: Grote opkomst bij stille tocht voor doodgestoken Dani in Hoorn

Video: Grote opkomst bij stille tocht voor doodgestoken Dani in Hoorn

Zaterdag 12 november 2022 om 12:22

Video: <em>Grote opkomst</em> bij stille tocht voor <em>doodgestoken Dani</em> in Hoorn "Ik heb geen woorden voor hoeveel ik hem mis", vertelt Uzma de zus van de doodgestoken Dani aan Hart van Nederland. De stille tocht vrijdag is georganiseerd om hun geliefde Dani te eren. Het jonge slachtoffer uit Westwoud werd eind oktober bij zijn school in Hoorn neergestoken nadat drie jongens op de rokersplaats net buiten het schoolplein ruzie kregen met hem. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard gemist? Ouders slachtoffer Friese Tindermoord in tranen in video Bekijk deze video »
Nieuws :

"Ik heb geen woorden voor hoeveel ik hem mis", vertelt Uzma de zus van de doodgestoken Dani aan Hart van Nederland. De stille tocht vrijdag is georganiseerd om hun geliefde Dani te eren. Het jonge slachtoffer uit Westwoud werd eind oktober bij zijn school in Hoorn neergestoken nadat drie jongens op de rokersplaats net buiten het schoolplein ruzie kregen met hem.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's