Hart van Nederland: 'Bijna zestig kinderen door ouder ontvoerd tijdens de zomervakantie'

Hart van Nederland: 'Bijna zestig kinderen door ouder ontvoerd tijdens de zomervakantie'

<em>Hart van Nederland</em>: 'Bijna zestig kinderen door ouder ontvoerd tijdens de zomervakantie' Tijdens de zomervakantie van dit jaar zijn 58 kinderen ontvoerd door een van hun ouders. Veertig van hen zijn ontvoerd vanuit Nederland naar het buitenland en achttien kinderen vanuit het buitenland naar Nederland, meldt het Centrum Internationale Kinderontvoering aan *Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: wordt Johan Derksen aangerand door jonge vrouw na uitzending Vandaag Inside? Bekijk deze video » Man die deepfake pornofilm Welmoed Sijtsma maakte opgepakt (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland gemist? Leerlingen pakken kerstpakketten in voor arme gezinnen Bekijk deze video »
Misdaad :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Tijdens de zomervakantie van dit jaar zijn 58 kinderen ontvoerd door een van hun ouders. Veertig van hen zijn ontvoerd vanuit Nederland naar het buitenland en achttien kinderen vanuit het buitenland naar Nederland, meldt het Centrum Internationale Kinderontvoering aan *Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's