Video: fietser raakt ernstig gewond na val van opengaande brug Haarlem

Video: fietser raakt ernstig gewond na val van opengaande brug Haarlem

Video: <em>fietser</em> raakt ernstig gewond na val van opengaande brug Haarlem Een fietser is vrijdagavond zeer ernstig gewond geraakt na een val van onbekende hoogte van een opengaande brug in Haarlem. Rond half zeven ging het mis op de Prinsenbrug. Volgens ooggetuigen zou het slachtoffer van grote hoogte naar beneden zijn gevallen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland gemist? Leerlingen pakken kerstpakketten in voor arme gezinnen Bekijk deze video » Video: Grote opkomst bij stille tocht voor doodgestoken Dani in Hoorn Bekijk deze video » Hart van Nederland: 'Bijna zestig kinderen door ouder ontvoerd tijdens de zomervakantie' Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een fietser is vrijdagavond zeer ernstig gewond geraakt na een val van onbekende hoogte van een opengaande brug in Haarlem. Rond half zeven ging het mis op de Prinsenbrug. Volgens ooggetuigen zou het slachtoffer van grote hoogte naar beneden zijn gevallen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's