Even tot hier gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Even tot hier gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Even tot hier gemist? Bekijk hier de hele uitzending Onlangs wonnen Niels van der Laan en Jeroen Woe de Gouden Televizier-Ring voor hun satirische programma Even tot hier. Vanavond zijn de mannen terug met een gloednieuw seizoen, waarin ze het nieuws van de week op hilarische wijze doornemen. Alle fragmenten uit deze uitzending Even tot Hier gemist? Burgemeesters vieren tropisch feest met asieldeal Bekijk deze video » Even tot Hier gemist? K-Oric zingt over klimaatcrisis en talkshows Bekijk deze video » Even tot Hier gemist? De energiecrisis en Jetten in één minuut Bekijk deze video » WKNiels van der Laan en Jeroen Woe zijn weer terug met een nieuw seizoen van Even tot hier. Terwijl de mannen van Oranje aantreden op het WK zullen Niels en Jeroen beginnen aan het achtste seizoen van de satirische en muzikale zaterdagavondshow. En natuurlijk zullen ook dit seizoen de muzikale gast, het liedje van één minuut, de scherpe grappen en rake observaties niet ontbreken. UitzendtijdenHet WK voetbal in Qatar heeft invloed op de uitzendtijden van het programma. Het persbericht over Even tot hier meldt het volgende: "Even tot hier begint op 12 november en is elke zaterdag om 21.30 uur, of om 22.30 uur, of nou ja, niemand weet hoe laat precies vanwege het WK Voetbal, te zien bij BNNVARA op NPO 1." Hou de Gids in de gaten voor de precieze uitzendtijden! Bekijk ook Johan Derksen over Gouden Televizierring: 'Even Tot Hier moet winnen' (video) Bekijk deze video » Video: Even tot Hier wint de Gouden Televizier-Ring 2022 Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Onlangs wonnen Niels van der Laan en Jeroen Woe de Gouden Televizier-Ring voor hun satirische programma Even tot hier. Vanavond zijn de mannen terug met een gloednieuw seizoen, waarin ze het nieuws van de week op hilarische wijze doornemen.

WK
Niels van der Laan en Jeroen Woe zijn weer terug met een nieuw seizoen van Even tot hier. Terwijl de mannen van Oranje aantreden op het WK zullen Niels en Jeroen beginnen aan het achtste seizoen van de satirische en muzikale zaterdagavondshow. En natuurlijk zullen ook dit seizoen de muzikale gast, het liedje van één minuut, de scherpe grappen en rake observaties niet ontbreken.

Uitzendtijden
Het WK voetbal in Qatar heeft invloed op de uitzendtijden van het programma. Het persbericht over Even tot hier meldt het volgende: "Even tot hier begint op 12 november en is elke zaterdag om 21.30 uur, of om 22.30 uur, of nou ja, niemand weet hoe laat precies vanwege het WK Voetbal, te zien bij BNNVARA op NPO 1." Hou de Gids in de gaten voor de precieze uitzendtijden!

Bekijk hier alle video's en artikelen van Even tot hier

Actuele video's

Meer actuele video's