Even tot Hier gemist? K-Oric zingt over klimaatcrisis en talkshows

Even tot Hier gemist? K-Oric zingt over klimaatcrisis en talkshows

Zaterdag 12 november 2022 om 23:02

De mannen van Even tot Hier zien een verband die nog niemand eerder gezien heeft: de actievoerders op Schiphol waren niet de eerste die over landingsbanen liepen. Dat deed K-Otic namelijk ook al!

Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 12 november. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even tot Hier</em> gemist? K-Oric zingt over klimaatcrisis en talkshows De mannen van Even tot Hier zien een verband die nog niemand eerder gezien heeft: de actievoerders op Schiphol waren niet de eerste die over landingsbanen liepen. Dat deed K-Otic namelijk ook al! Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 12 november. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. De band is na ruim twintig jaar weer bij elkaar speciaal voor de jongens, en zingt hun grote hit, omgevormd in de songtitel 'Damn, wat moet je dan doen'. Bekijk het fragment van Even tot Hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even tot Hier gemist? K-Oric zingt over klimaatcrisis en talkshows

De band is na ruim twintig jaar weer bij elkaar speciaal voor de jongens, en zingt hun grote hit, omgevormd in de songtitel 'Damn, wat moet je dan doen'.

Bekijk het fragment van Even tot Hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's