Tina Nijkamp over succes achter The Masked Singer: "Het raadeffect is erg leuk"

Tina Nijkamp over succes achter The Masked Singer: "Het raadeffect is erg leuk"

Zondag 13 november 2022 om 11:53

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 12 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

The Masked Singer is terug en voor RTL 4 betekent dat ouderwets torenhoge kijkcijfers. Wekelijks kijken ruim 2 miljoen mensen naar de populaire gemaskerde zangcompetitie. Tina Nijkamp vertelt in Renze op zaterdag over het succes achter het programma.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Tina Nijkamp</em> over succes achter <em>The Masked Singer</em>: &quot;Het raadeffect is erg leuk&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 12 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv. The Masked Singer is terug en voor RTL 4 betekent dat ouderwets torenhoge kijkcijfers. Wekelijks kijken ruim 2 miljoen mensen naar de populaire gemaskerde zangcompetitie. Tina Nijkamp vertelt in Renze op zaterdag over het succes achter het programma. Tekst gaat verder onder de video. The Masked Singer"Ik vind het een fantastisch programma en het scoort ontzettend hoog", aldus Tina Nijkamp. Volgens de voormalig programmadirecteur is het succes te wijten aan de interactiviteit. Voor de kijker is het namelijk leuk om mee te raden welke BN’er verstopt zit in het pak. Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tina Nijkamp over succes achter The Masked Singer: "Het raadeffect is erg leuk"

The Masked Singer
"Ik vind het een fantastisch programma en het scoort ontzettend hoog", aldus Tina Nijkamp. Volgens de voormalig programmadirecteur is het succes te wijten aan de interactiviteit. Voor de kijker is het namelijk leuk om mee te raden welke BN’er verstopt zit in het pak.

Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's