Heftig: verdachte Olivier van de G. vertelt rechter over doden van Esmee (14)

Heftig: verdachte Olivier van de G. vertelt rechter over doden van Esmee (14)

Maandag 14 november 2022 om 14:32

Olivier van de G. moest maandag voor de rechter verschijnen in verband met de dood van de 14-jarige Esmee. Hij wordt verdacht van ontucht en doodslag of moord op het meisje uit Hazerswoude-Rijndijk. Esmee is op oudejaarsdag 2021 gewurgd in de woning van Olivier van de G., vervolgens heeft hij haar lichaam verplaatst.

Lees verder onder de video.

Heftig: verdachte Olivier van de G. vertelt rechter over <em>doden van Esmee</em> (14) Olivier van de G. moest maandag voor de rechter verschijnen in verband met de dood van de 14-jarige Esmee. Hij wordt verdacht van ontucht en doodslag of moord op het meisje uit Hazerswoude-Rijndijk. Esmee is op oudejaarsdag 2021 gewurgd in de woning van Olivier van de G., vervolgens heeft hij haar lichaam verplaatst. Lees verder onder de video. Olivier voelde geen hartslag EsmeeOlivier van de G. zegt dat hij zich niet meer kan herinneren hoe hij haar om het leven heeft gebracht. “Esmee lag met haar rug tegen mijn buik aan. En ik had mijn arm om haar keel”, vertelt hij. “Toen ik haar losliet heb ik in haar hals gevoeld of ik een hartslag kon vinden, maar die was er niet.” Vervolgens raakte hij naar eigen zeggen steeds meer in paniek. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :

Olivier voelde geen hartslag Esmee
Olivier van de G. zegt dat hij zich niet meer kan herinneren hoe hij haar om het leven heeft gebracht. “Esmee lag met haar rug tegen mijn buik aan. En ik had mijn arm om haar keel”, vertelt hij. “Toen ik haar losliet heb ik in haar hals gevoeld of ik een hartslag kon vinden, maar die was er niet.” Vervolgens raakte hij naar eigen zeggen steeds meer in paniek.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's