Chateau Meiland: Martien wil baby Vivé gewoon een fles volle melk geven

Chateau Meiland: Martien wil baby Vivé gewoon een fles volle melk geven

Maandag 14 november 2022 om 14:12

Het is weer chaos in Chateau Meiland. Maxime Meiland wordt verrast met een surpriseparty omdat ze gaat trouwen, maar zo groot is de verrassing niet meer. Er moet van alles worden geregeld voor het vrijgezellenfeest van Maxime, zo moeten haar twee kinderen worden opgevangen. Maxime vindt dat haar ouders dat moeten regelen, ze heeft nu geen poedermelk voor haar baby Vivé bij zich. Gelukkig zit Martien altijd vol goede ideeën. “Ik heb ook gewoon een pak volle melk, dan doe ik dat er wel in”, waarop hij te horen krijgt dat ze dat niet drinkt. “Als je dorst hebt drink je het wel.”

Bekijk de beelden van Chateau Meiland hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Chateau Meiland</em>: Martien wil baby Vivé gewoon een fles volle melk geven Het is weer chaos in Chateau Meiland. Maxime Meiland wordt verrast met een surpriseparty omdat ze gaat trouwen, maar zo groot is de verrassing niet meer. Er moet van alles worden geregeld voor het vrijgezellenfeest van Maxime, zo moeten haar twee kinderen worden opgevangen. Maxime vindt dat haar ouders dat moeten regelen, ze heeft nu geen poedermelk voor haar baby Vivé bij zich. Gelukkig zit Martien altijd vol goede ideeën. “Ik heb ook gewoon een pak volle melk, dan doe ik dat er wel in”, waarop hij te horen krijgt dat ze dat niet drinkt. “Als je dorst hebt drink je het wel.” Bekijk de beelden van Chateau Meiland hieronder. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Afscheid van moeder Erica maandag in Chateau Meiland: ‘Ik ga haar wel missen’ Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien over Jenny Renkema (moeder van Erica) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's