Chateau Meiland: Martien heeft wenkbrauwen en wimpers verbrand boven gasfornuis

Chateau Meiland: Martien heeft wenkbrauwen en wimpers verbrand boven gasfornuis

Martien Meiland krijgt in Chateau Meiland een prangende vraag van zijn dochters. Klopt het dat zijn wenkbrauwen en wimpers zijn verbrand? “Het is helemaal verschroeid. Het is helemaal geel.” In eerste instantie weet Martien van niks, maar even later vertelt de realityster dat hij met zijn gezicht boven het gasfornuis heeft gehangen…

Bekijk de beelden van Chateau Meiland hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Chateau Meiland</em>: Martien heeft wenkbrauwen en wimpers verbrand boven gasfornuis Martien Meiland krijgt in Chateau Meiland een prangende vraag van zijn dochters. Klopt het dat zijn wenkbrauwen en wimpers zijn verbrand? “Het is helemaal verschroeid. Het is helemaal geel.” In eerste instantie weet Martien van niks, maar even later vertelt de realityster dat hij met zijn gezicht boven het gasfornuis heeft gehangen… Bekijk de beelden van Chateau Meiland hieronder. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Chateau Meiland: Martien over Jenny Renkema (moeder van Erica) Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien wil baby Vivé gewoon een fles volle melk geven Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's