Boeren na uitkoopregeling: ´Het is eigenlijk kapitaalsvernietiging, maar we zijn tevreden´ (video)

Boeren na uitkoopregeling: ´Het is eigenlijk kapitaalsvernietiging, maar we zijn tevreden´ (video)

Na 30 jaar zijn Gert en Rianne Krol, boer af. Een vreemde gewaarwoording, waarbij een klein traantje is gelaten bij het afscheid van de koeien. "Nee ik ben niet tevreden met het kabinet, want eigenlijk is het kapitaalsvernietiging. We zijn wel tevreden met de regeling, omdat het onze eigen keuze is," aldus Rianne.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Boeren na uitkoopregeling: ´Het is eigenlijk kapitaalsvernietiging, maar we zijn tevreden´ (video) Na 30 jaar zijn Gert en Rianne Krol, boer af. Een vreemde gewaarwoording, waarbij een klein traantje is gelaten bij het afscheid van de koeien. "Nee ik ben niet tevreden met het kabinet, want eigenlijk is het kapitaalsvernietiging. We zijn wel tevreden met de regeling, omdat het onze eigen keuze is," aldus Rianne. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: fietser raakt ernstig gewond na val van opengaande brug Haarlem Bekijk deze video » Video: 'Pieten in Volendam nog behoorlijk zwart tijdens Sinterklaasintocht' Bekijk deze video » Heftig: verdachte Olivier van de G. vertelt rechter over doden van Esmee (14) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV