Khalid & Sophie gemist? Wouke van Scherrenburg over actie Vera Bergkamp: 'Chaos!'

Khalid & Sophie gemist? Wouke van Scherrenburg over actie Vera Bergkamp: 'Chaos!'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? Wouke van Scherrenburg over actie Vera Bergkamp: 'Chaos!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Het onderzoek naar oud-Kamervoorzitter Khadija Arib wordt voortgezet. Dat maakte het presidium van de Tweede Kamer, met huidige voorzitter Vera Bergkamp aan het roer, vandaag bekend. Volgens Wouke van Scherrenburg is er heel veel misgegaan. 'Mensen hebben al aangeklopt in de tijd dat Arib Kamervoorzitter was. En daar is door het presidium niet naar geluisterd.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Wouke van Scherrenburg over actie Vera Bergkamp: 'Chaos!'

Het onderzoek naar oud-Kamervoorzitter Khadija Arib wordt voortgezet. Dat maakte het presidium van de Tweede Kamer, met huidige voorzitter Vera Bergkamp aan het roer, vandaag bekend. Volgens Wouke van Scherrenburg is er heel veel misgegaan. 'Mensen hebben al aangeklopt in de tijd dat Arib Kamervoorzitter was. En daar is door het presidium niet naar geluisterd.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's