Expeditie Robinson: exit Niels Oosthoek leidt tot dikke tranen bij Thijs Boermans

Expeditie Robinson: exit Niels Oosthoek leidt tot dikke tranen bij Thijs Boermans

<em>Expeditie Robinson</em>: exit Niels Oosthoek leidt tot dikke tranen bij <em>Thijs Boermans</em> Niels Oosthoek was één van de meest geliefde kandidaten van dit seizoen van Expeditie Robinson. Maandag was te zien hoe hij zijn kampgenoten vroeg op hem te stemmen, omdat hij met zijn hoofd bij huis zit. Hij wil dezelfde vader voor zijn zoon worden die zijn vader voor hem was en Niels kijkt ernaar uit zijn gezin weer in de armen te sluiten. De exit van Niels is een flinke klap voor Thijs Boermans, die dikke tranen huilt bij het vertrek van zijn maatje. Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Expeditie Robinson: bom barst op Eilandraad na blunder van Niek Roozen Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Niek heeft het gevoel dat Thijs hem in zijn macht heeft Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Expeditie Robinson: exit Niels Oosthoek leidt tot dikke tranen bij Thijs Boermans
Dinsdag 15 november 2022 om 09:58

Niels Oosthoek was één van de meest geliefde kandidaten van dit seizoen van Expeditie Robinson. Maandag was te zien hoe hij zijn kampgenoten vroeg op hem te stemmen, omdat hij met zijn hoofd bij huis zit. Hij wil dezelfde vader voor zijn zoon worden die zijn vader voor hem was en Niels kijkt ernaar uit zijn gezin weer in de armen te sluiten. De exit van Niels is een flinke klap voor Thijs Boermans, die dikke tranen huilt bij het vertrek van zijn maatje.

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's