Huub Stapel haalt uit naar Maryam Hassouni: 'Wat is hier de bedoeling van?!'

Huub Stapel haalt uit naar Maryam Hassouni: 'Wat is hier de bedoeling van?!'

Dinsdag 15 november 2022 om 10:16

Actrice Maryam Hassouni heeft nogal wat reuring veroorzaakt met haar boek Wat de fak. Daarin beschrijft ze seksistische en racistische ervaringen in de film- en televisieindustrie - ook op de set van Flikken Rotterdam. Huub Stapel haalt bij Jinek uit naar de vage beschuldigingen van Hassouni, die voer zijn voor speculaties: "Wat is hier de bedoeling van?!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Huub Stapel</em> haalt uit naar <em>Maryam Hassouni</em>: 'Wat is hier de bedoeling van?!' Actrice Maryam Hassouni heeft nogal wat reuring veroorzaakt met haar boek Wat de fak. Daarin beschrijft ze seksistische en racistische ervaringen in de film- en televisieindustrie - ook op de set van Flikken Rotterdam. Huub Stapel haalt bij Jinek uit naar de vage beschuldigingen van Hassouni, die voer zijn voor speculaties: "Wat is hier de bedoeling van?!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Wie-van-de-drieHassouni beschrijft in haar boek dat ene 'Henk' - een gefingeerde naam - zich schuldig heeft gemaakt aan wangedrag op de set van Flikken Rotterdam. Door de media wordt dit opgepikt als een spelletje wie-van-de-drie: was het Mark van Eeuwen, Cees Geel of Huub Stapel? De gekozen naam 'Henk' leidt tot speculaties dat het Huub Stapel was, maar die ontkent. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Huub Stapel haalt uit naar Maryam Hassouni: 'Wat is hier de bedoeling van?!'

Wie-van-de-drie
Hassouni beschrijft in haar boek dat ene 'Henk' - een gefingeerde naam - zich schuldig heeft gemaakt aan wangedrag op de set van Flikken Rotterdam. Door de media wordt dit opgepikt als een spelletje wie-van-de-drie: was het Mark van Eeuwen, Cees Geel of Huub Stapel? De gekozen naam 'Henk' leidt tot speculaties dat het Huub Stapel was, maar die ontkent.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's