Chateau Meiland: zo zag je Martien nog nooit, in gele zwembroek!

Chateau Meiland: zo zag je Martien nog nooit, in gele zwembroek!

Terwijl de voorbereidingen van de bruiloft van Maxime en Leroy volop doorgaan is ook het zwembad van Erica en Martien eindelijk klaar. Dat vraagt om een frisse duik, compleet met hippe badmutsen en opblaasdieren. Martien is er echter alweer snel klaar mee: 'Ik ga eruit, ik ga even liggen. Ik ben het helemaal zat, ik ben klaar.'

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder

Chateau Meiland: zo zag je <em>Martien</em> nog nooit, in gele zwembroek! Terwijl de voorbereidingen van de bruiloft van Maxime en Leroy volop doorgaan is ook het zwembad van Erica en Martien eindelijk klaar. Dat vraagt om een frisse duik, compleet met hippe badmutsen en opblaasdieren. Martien is er echter alweer snel klaar mee: 'Ik ga eruit, ik ga even liggen. Ik ben het helemaal zat, ik ben klaar.' Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Chateau Meiland: Martien wil baby Vivé gewoon een fles volle melk geven Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Jezus, is dat een valse wolfspin?' Bekijk deze video »
TV :
Chateau Meiland: zo zag je Martien nog nooit, in gele zwembroek!

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's