Tijs van den Brink sloopt Arnold Karskens in Op1: 'Dan is het een racistisch filmpje!'

Tijs van den Brink sloopt Arnold Karskens in Op1: 'Dan is het een racistisch filmpje!'

Arnold Karskens, de grote leider van de verguisde omroep Ongehoord Nederland, schoof dinsdag aan bij Op1 om zich te verdedigen tegen het beruchte 'neger'-filmpje dat werd getoond in het programma Ongehoord Nieuws. Tijs van den Brink ging er met gestrekt been in en kwam tot slechts één conclusie: "Dan is het een racistisch filmpje!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 15 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Tijs van den Brink</em> sloopt Arnold Karskens in <em>Op1</em>: 'Dan is het een racistisch filmpje!' Arnold Karskens, de grote leider van de verguisde omroep Ongehoord Nederland, schoof dinsdag aan bij Op1 om zich te verdedigen tegen het beruchte 'neger'-filmpje dat werd getoond in het programma Ongehoord Nieuws. Tijs van den Brink ging er met gestrekt been in en kwam tot slechts één conclusie: "Dan is het een racistisch filmpje!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 15 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. 'Beelden bij een idee'Van den Brink begint zijn aanval messcherp: "Jullie laten een filmpje zien waarin mensen van kleur blanke mensen in elkaar slaan en u zegt: zie je wel, zwart racisme bestaat! Dat slaat toch nérgens op als je de motieven niet kent?" Karskens probeert zich te verdedigen door te stellen dat de omroep ook de andere kant van de medaille wil belichten en aantonen dat racisme omgekeerd ook kan. Advocaat Hakan Külcü voegt toe: "Het zijn beelden bij een idee dat je wil overdragen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tijs van den Brink sloopt Arnold Karskens in Op1: 'Dan is het een racistisch filmpje!'

'Beelden bij een idee'
Van den Brink begint zijn aanval messcherp: "Jullie laten een filmpje zien waarin mensen van kleur blanke mensen in elkaar slaan en u zegt: zie je wel, zwart racisme bestaat! Dat slaat toch nérgens op als je de motieven niet kent?" Karskens probeert zich te verdedigen door te stellen dat de omroep ook de andere kant van de medaille wil belichten en aantonen dat racisme omgekeerd ook kan. Advocaat Hakan Külcü voegt toe: "Het zijn beelden bij een idee dat je wil overdragen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's