Marjet Winsemius in Op1 over problemen kinderopvang: "71% van de ouders heeft er last van"

Marjet Winsemius in Op1 over problemen kinderopvang: "71% van de ouders heeft er last van"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 15 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Marjet Winsemius</em> in <em>Op1</em> over problemen kinderopvang: &quot;71% van de ouders heeft er last van&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 15 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het dreigt een structureel probleem te worden dat ouders hun kinderen nauwelijks kwijt kunnen bij de kinderopvang. Marjet Winsemius, directeur Stichting Voor Werkende Ouders, vertelt in Op1 over de consequenties van het nijpende gebrek aan personeel in de kinderopvang. Uit een enquête blijkt dat namelijk 71% van de ouders er last van heeft gehad. Terwijl 28% van de ouders door het tekort zelfs andere beslissingen moest nemen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marjet Winsemius in Op1 over problemen kinderopvang: "71% van de ouders heeft er last van"

Het dreigt een structureel probleem te worden dat ouders hun kinderen nauwelijks kwijt kunnen bij de kinderopvang. Marjet Winsemius, directeur Stichting Voor Werkende Ouders, vertelt in Op1 over de consequenties van het nijpende gebrek aan personeel in de kinderopvang. Uit een enquête blijkt dat namelijk 71% van de ouders er last van heeft gehad. Terwijl 28% van de ouders door het tekort zelfs andere beslissingen moest nemen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's