Tahmina Akefi (vriendin Peter R. de Vries) over boek: 'Het enige wat er nog van ons is'

Tahmina Akefi (vriendin Peter R. de Vries) over boek: 'Het enige wat er nog van ons is'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 15 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Tahmina Akefi</em> (vriendin Peter R. de Vries) over boek: 'Het enige wat er nog van ons is' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 15 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tahmina Akefi, de vriendin van Peter R. de Vries op het moment dat hij werd neergeschoten (en uiteindelijk overleed), heeft een boek geschreven: Mijn grote liefde. Dat begon als een dagboek, waarin ze schreef wat er in die hectische dagen tussen de aanslag en het overlijden gebeurde, omdat ze 'verdoofd' was. Na de dood van De Vries besloot Akefi door te zetten en een boek te schrijven, want: "Dit is het enige wat er nog van ons is en het enige waar ik nog invloed op heb." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tahmina Akefi (vriendin Peter R. de Vries) over boek: 'Het enige wat er nog van ons is'

Tahmina Akefi, de vriendin van Peter R. de Vries op het moment dat hij werd neergeschoten (en uiteindelijk overleed), heeft een boek geschreven: Mijn grote liefde. Dat begon als een dagboek, waarin ze schreef wat er in die hectische dagen tussen de aanslag en het overlijden gebeurde, omdat ze 'verdoofd' was. Na de dood van De Vries besloot Akefi door te zetten en een boek te schrijven, want: "Dit is het enige wat er nog van ons is en het enige waar ik nog invloed op heb."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV