Bekijk: Marciano is ongeneeselijk ziek en wordt verrast door John de Bever

Bekijk: Marciano is ongeneeselijk ziek en wordt verrast door John de Bever

In een nieuwe aflevering van 'De Bevers' is te zien hoe John op bezoek gaat bij Marciano. Deze jonge fan heeft onlangs het bericht gehad dat hij niet lang meer te leven heeft. Als echte Feyenoorder kon John het niet laten grapjes te maken over zijn PSV T-shirt.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. De Bevers is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt alle fragmenten en afleveringen van De Bevers terugkijken via Gids.tv

Bekijk: Marciano is ongeneeselijk ziek en wordt verrast door <em>John de Bever</em> In een nieuwe aflevering van 'De Bevers' is te zien hoe John op bezoek gaat bij Marciano. Deze jonge fan heeft onlangs het bericht gehad dat hij niet lang meer te leven heeft. Als echte Feyenoorder kon John het niet laten grapjes te maken over zijn PSV T-shirt. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. De Bevers is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt alle fragmenten en afleveringen van De Bevers terugkijken via Gids.tv Bekijk ook John de Bever: "Ik zing en ik hang in de sauna" over nieuw seizoen (video) Bekijk deze video » Corry Konings in zwembad geduwd in De Bevers: "Rotzakken!" Bekijk deze video » Zie: vriend van John de Bever krijgt vlinders van andere man Bekijk deze video »
TV :
Bekijk: Marciano is ongeneeselijk ziek en wordt verrast door John de Bever

Actuele video's

Meer actuele video's