Jan Terlouw woedend om politieke steun aan fossiele industrie: 'Niet te geloven!'

Jan Terlouw woedend om politieke steun aan fossiele industrie: 'Niet te geloven!'

Donderdag 17 november 2022 om 08:52

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 16 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Jan Terlouw</em> woedend om politieke steun aan fossiele industrie: 'Niet te geloven!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 16 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Jan Terlouw is inmiddels 91 jaar, maar nog altijd een graag geziene gast in talkshows. De voormalig politicus én kinderboekenschrijver zet zich al tijden in voor een beter klimaat. Hij vindt dat het kabinet best goed bezig is, maar het is nog niet genoeg. Over één punt maakt Terlouw zich kwaad: "Overal, ook in Nederland, steunt de politiek voor honderden miljarden dollars en euro's de fossiele industrie. Dat vind ik NIET te geloven!" Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jan Terlouw woedend om politieke steun aan fossiele industrie: 'Niet te geloven!'

Jan Terlouw is inmiddels 91 jaar, maar nog altijd een graag geziene gast in talkshows. De voormalig politicus én kinderboekenschrijver zet zich al tijden in voor een beter klimaat. Hij vindt dat het kabinet best goed bezig is, maar het is nog niet genoeg. Over één punt maakt Terlouw zich kwaad: "Overal, ook in Nederland, steunt de politiek voor honderden miljarden dollars en euro's de fossiele industrie. Dat vind ik NIET te geloven!"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's