Humberto Tan voerde bijzondere gesprekken met 100-jarigen voor boek: 'Veel optimisme'

Humberto Tan voerde bijzondere gesprekken met 100-jarigen voor boek: 'Veel optimisme'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 16 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Humberto Tan</em> voerde bijzondere gesprekken met 100-jarigen voor boek: 'Veel optimisme' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 16 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Humberto Tan schoof woensdagavond aan bij Op1 om te vertellen over zijn boek Morgen gaat het beter, waarin bijzondere gesprekken met honderdjarigen staan. De titel komt voort uit het optimisme dat veel van deze hoogbejaarden aan de dag leggen. Overigens geeft Tan ook een inkijkje in zijn opvallende interviewtechniek; als het gesprek wat moeizaam verliep, zette hij muziek uit de jaren dertig van de vorige eeuw op. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto Tan voerde bijzondere gesprekken met 100-jarigen voor boek: 'Veel optimisme'

Humberto Tan schoof woensdagavond aan bij Op1 om te vertellen over zijn boek Morgen gaat het beter, waarin bijzondere gesprekken met honderdjarigen staan. De titel komt voort uit het optimisme dat veel van deze hoogbejaarden aan de dag leggen. Overigens geeft Tan ook een inkijkje in zijn opvallende interviewtechniek; als het gesprek wat moeizaam verliep, zette hij muziek uit de jaren dertig van de vorige eeuw op.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV