Drukste ochtendspits van 2022 door regen en ongelukken: bekijk de beelden

Drukste ochtendspits van 2022 door regen en ongelukken: bekijk de beelden

Donderdag 17 november 2022 om 10:04

Wie donderdagochtend de weg op moest werd waarschijnlijk niet vrolijk van de drukte. Het was namelijk de drukste ochtendspits van het jaar, onder meer door de slechte weersomstandigheden en diverse ongelukken. Er stond door het hele land in totaal zo’n 940 kilometer file, en het advies van de ANWB is dan ook om zo veel mogelijk thuis te werken of om in de middag te reizen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Drukste ochtendspits</em> van 2022 door regen en ongelukken: bekijk de beelden Wie donderdagochtend de weg op moest werd waarschijnlijk niet vrolijk van de drukte. Het was namelijk de drukste ochtendspits van het jaar, onder meer door de slechte weersomstandigheden en diverse ongelukken. Er stond door het hele land in totaal zo’n 940 kilometer file, en het advies van de ANWB is dan ook om zo veel mogelijk thuis te werken of om in de middag te reizen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Geïrriteerde treinreizigers in Utrecht door staking: "Toch maar m'n rijbewijs halen dan" Bekijk deze video » Heb jij plezier in je werk? Peter Schouten: 'Ik sta nooit in de file' (HLF8) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's