Jinek: opluchting terecht omdat Russische raketinslag Polen niet doelbewust was?

Jinek: opluchting terecht omdat Russische raketinslag Polen niet doelbewust was?

Donderdag 17 november 2022 om 09:41

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 16 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

In Jinek wordt gesproken over de Russische raketten die NAVO-lidstaat Polen hebben geraakt, er werd opgelucht gereageerd toen bleek dat dit geen doelbewuste actie was. Maar volgens Ron Keller moet opluchting plaatsmaken voor realisme, vanwege het enorme geweld van de Russen in de oorlog in Oekraïne. “Dat betekent in mijn optiek dat de Russen wederom willen laten zien: wij zitten nog steeds heel erg geharnast in deze oorlog.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: opluchting terecht omdat Russische raketinslag Polen niet doelbewust was? Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 16 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. In Jinek wordt gesproken over de Russische raketten die NAVO-lidstaat Polen hebben geraakt, er werd opgelucht gereageerd toen bleek dat dit geen doelbewuste actie was. Maar volgens Ron Keller moet opluchting plaatsmaken voor realisme, vanwege het enorme geweld van de Russen in de oorlog in Oekraïne. “Dat betekent in mijn optiek dat de Russen wederom willen laten zien: wij zitten nog steeds heel erg geharnast in deze oorlog.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: opluchting terecht omdat Russische raketinslag Polen niet doelbewust was?

Actuele video's

Meer actuele video's