Jinek: ‘Rusland heeft laatste voorraad kruisvluchtwapens gebruikt’

Jinek: ‘Rusland heeft laatste voorraad kruisvluchtwapens gebruikt’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 16 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

In Jinek wordt gesproken over de zware wapens die Rusland de laatste tijd gebruikt in de oorlog met Oekraïne. De specialisten zeggen echter dat de Russen de laatste voorraad kruisvluchtwapens hebben gebruikt. Han Bouwmeester weet te melden dat nieuwe kruisvluchtwapens nog in productie zijn. Hiervoor zijn chips nodig, maar daar beschikt Rusland momenteel in mindere mate over.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: ‘Rusland heeft laatste voorraad kruisvluchtwapens gebruikt’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 16 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. In Jinek wordt gesproken over de zware wapens die Rusland de laatste tijd gebruikt in de oorlog met Oekraïne. De specialisten zeggen echter dat de Russen de laatste voorraad kruisvluchtwapens hebben gebruikt. Han Bouwmeester weet te melden dat nieuwe kruisvluchtwapens nog in productie zijn. Hiervoor zijn chips nodig, maar daar beschikt Rusland momenteel in mindere mate over. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: ‘Rusland heeft laatste voorraad kruisvluchtwapens gebruikt’

Actuele video's

Meer actuele video's