Waarom brak Sting zijn AFAS Live-concert af? (Shownieuws)

Waarom brak Sting zijn AFAS Live-concert af? (Shownieuws)

Vrijdag 18 november 2022 om 10:14

Sting trad donderdagavond op in de AFAS Live en dat liep niet helemaal zoals gepland: 'Hij kwam op met Message in a bottle en ik dacht in eerste instantie dat zijn microfoontje het niet zo goed deed maar toen kwam Englishman in New York en dat klonk niet best. Na dat nummer zei hij tegen het publiek dat hij hees was maar verwachtte dat dat beter zou worden maar het werd alleen maar erger', vertelt William Rutten, die aanwezig was bij het concert.

'Verschrikkelijk'
Uiteindelijk is de zanger na een klein uurtje zelfs gestopt met het concert: 'Hij heeft beloofd terug te komen maar niet de show af te kunnen maken. Dat is natuurlijk verschrikkelijk voor zo'n grote ster als Sting', aldus Rutten. Gelukkig krijgen de fans dus een herkansing: 'Ze mogen gewoon weer terugkomen met hetzelfde kaartje.'

Bekijk het fragment van Shownieuws over Sting hieronder

Waarom brak <em>Sting</em> zijn AFAS Live-concert af? (Shownieuws) Sting trad donderdagavond op in de AFAS Live en dat liep niet helemaal zoals gepland: 'Hij kwam op met Message in a bottle en ik dacht in eerste instantie dat zijn microfoontje het niet zo goed deed maar toen kwam Englishman in New York en dat klonk niet best. Na dat nummer zei hij tegen het publiek dat hij hees was maar verwachtte dat dat beter zou worden maar het werd alleen maar erger', vertelt William Rutten, die aanwezig was bij het concert. 'Verschrikkelijk'Uiteindelijk is de zanger na een klein uurtje zelfs gestopt met het concert: 'Hij heeft beloofd terug te komen maar niet de show af te kunnen maken. Dat is natuurlijk verschrikkelijk voor zo'n grote ster als Sting', aldus Rutten. Gelukkig krijgen de fans dus een herkansing: 'Ze mogen gewoon weer terugkomen met hetzelfde kaartje.' Bekijk het fragment van Shownieuws over Sting hieronder Bekijk ook Estelle Cruijff tegen dochter Joëlle: 'Houd je bek over wat er in mijn nachtkastje ligt!' (video) Bekijk deze video » Sting in AFAS Live: Fragile (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's