Zien: Maxime Meiland gaat met gezin verhuizen naar nóg grotere villa (Shownieuws)

Zien: Maxime Meiland gaat met gezin verhuizen naar nóg grotere villa (Shownieuws)

Maxime Meiland lijkt maar geen genoeg te krijgen van verhuizen. Eerst vertrokken de Meilandjes uit Frankrijk, toen gingen ze naar Hengelo. Vervolgens verhuisden ze naar Noordwijk, Maxime ging samenwonen met haar geliefde Leroy. Na twee stulpjes in Noordwijk hebben Maxime en Leroy eindelijk hun échte droompaleis gevonden en staat er weer een te koop-bord in de tuin. Ze gaan nu naar een villa met een nog grotere tuin en een zwembad.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Maxime Meiland gaat met gezin verhuizen naar nóg grotere villa (<em>Shownieuws</em>) Maxime Meiland lijkt maar geen genoeg te krijgen van verhuizen. Eerst vertrokken de Meilandjes uit Frankrijk, toen gingen ze naar Hengelo. Vervolgens verhuisden ze naar Noordwijk, Maxime ging samenwonen met haar geliefde Leroy. Na twee stulpjes in Noordwijk hebben Maxime en Leroy eindelijk hun échte droompaleis gevonden en staat er weer een te koop-bord in de tuin. Ze gaan nu naar een villa met een nog grotere tuin en een zwembad. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Maandag in Chateau Meiland: irritaties om navigatiesysteem Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien wil baby Vivé gewoon een fles volle melk geven Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's