Johan Derksen ontsteld over uitspraken Jan Slagter over Vandaag Inside-publiek (video)

Johan Derksen ontsteld over uitspraken Jan Slagter over Vandaag Inside-publiek (video)

Zaterdag 19 november 2022 om 09:49

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen ontsteld over uitspraken Jan Slagter over <em>Vandaag Inside</em>-publiek (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen reageerde vrijdag in Vandaag Inside op uitspraken die Jan Slagter deed bij NPO Radio 1. Slagter sprak over het VI-publiek als 'Mensen die lager opgeleid zijn, de afgehaakten, die hun weg vinden bij VI'. Johan Derksen vindt het denigrerend. En volgens hem is er ook geen bewijs voor. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Johan Derksen reageerde vrijdag in Vandaag Inside op uitspraken die Jan Slagter deed bij NPO Radio 1. Slagter sprak over het VI-publiek als 'Mensen die lager opgeleid zijn, de afgehaakten, die hun weg vinden bij VI'. Johan Derksen vindt het denigrerend. En volgens hem is er ook geen bewijs voor.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's