Video: toeterende trekkers bij VVD-congres in Rotterdam

Video: toeterende trekkers bij VVD-congres in Rotterdam

Video: <em>toeterende trekkers</em> bij VVD-congres in Rotterdam In alle vroegte hebben zo'n twaalf trekkers zich zaterdagochtend verzameld voor de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. VVD-leden komen daar bijeen voor een partijcongres waar ze onder andere de asielcrisis zullen bespreken. Verschillende boeren zien deze gelegenheid als een kans om nogmaals aandacht te vragen voor het stikstofbeleid. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zie: MH17-nabestaande opgelucht: 'Wij hebben levenslang, maar hopelijk kunnen we er mee leven' Bekijk deze video » Video: rechtbank doet uitspraak in Mallorca-zaak Carlo Heuvelman Bekijk deze video » Nieuwe voorspellingen WK voetbal met koe Sijtje: "Nederland wint van Senegal" (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In alle vroegte hebben zo'n twaalf trekkers zich zaterdagochtend verzameld voor de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. VVD-leden komen daar bijeen voor een partijcongres waar ze onder andere de asielcrisis zullen bespreken. Verschillende boeren zien deze gelegenheid als een kans om nogmaals aandacht te vragen voor het stikstofbeleid.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's