ZIEN: spectaculaire opening Toppers in Concert 2022 met kleurrijke flower-power bus

ZIEN: spectaculaire opening Toppers in Concert 2022 met kleurrijke flower-power bus

Zaterdag 19 november 2022 om 13:18

De Toppers zijn terug en hoe! Na de coronajaren staat het viertal voor het eerst sinds 2019 weer in de Johan Cruijff-ArenA. Bekijk hieronder de spectaculaire opening van het concert.

Lees verder onder de video.

ZIEN: spectaculaire opening <em>Toppers in Concert 2022</em> met kleurrijke flower-power bus De Toppers zijn terug en hoe! Na de coronajaren staat het viertal voor het eerst sinds 2019 weer in de Johan Cruijff-ArenA. Bekijk hieronder de spectaculaire opening van het concert. Lees verder onder de video. Happy TogetherHet thema van Toppers 2022 is Happy Together - The Flower Power Edition. En dat thema is natuurlijk doorgevoerd in het decor en de kleding. Gerard Joling, René Froger, Jan Smit en Jeroen van der Boom rijden de ArenA binnen op het dak van een speciale 80's bus. Bekijk de opening van Toppers in Concert 2022 hierboven. Toppers in concert 2022: Jan Smit gaat ode brengen aan Rob de Nijs Bekijk deze video » Eerste beelden: het dak gaat eraf bij Toppers in Concert 2022 (video) Bekijk deze video »
Muziek :
ZIEN: spectaculaire opening Toppers in Concert 2022 met kleurrijke flower-power bus

Happy Together
Het thema van Toppers 2022 is Happy Together - The Flower Power Edition. En dat thema is natuurlijk doorgevoerd in het decor en de kleding. Gerard Joling, René Froger, Jan Smit en Jeroen van der Boom rijden de ArenA binnen op het dak van een speciale 80's bus.

Bekijk de opening van Toppers in Concert 2022 hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's