Video: NTR legt opnames Top 2000 Quiz stil vanwege commotie Matthijs van Nieuwkerk

Video: NTR legt opnames Top 2000 Quiz stil vanwege commotie Matthijs van Nieuwkerk

De NTR heeft zaterdag de opnames van de door Matthijs van Nieuwkerk gepresenteerde TOP 2000 Quiz afgelast. Een woordvoerder van de oproep laat weten dat het 'niet de aangewezen dag is om een feestelijke quiz op te nemen'.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: NTR legt opnames <em>Top 2000 Quiz</em> stil vanwege commotie <em>Matthijs van Nieuwkerk</em> De NTR heeft zaterdag de opnames van de door Matthijs van Nieuwkerk gepresenteerde TOP 2000 Quiz afgelast. Een woordvoerder van de oproep laat weten dat het 'niet de aangewezen dag is om een feestelijke quiz op te nemen'. Tekst gaat verder onder de video. Matthijs van NieuwkerkVrijdag onthulde de Volkskrant dat bij De Wereld Draait Door, de talkshow die Matthijs van Nieuwkerk jarenlang presenteerde, achter de schermen sprake is geweest van structureel grensoverschrijdend gedrag. Vanwege 'de dynamiek' die daarna ontstond, is volgens de NTR besloten de opnames in ieder geval voorlopig stil te leggen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bert van der Veer over artikel Matthijs van Nieuwkerk: 'Enorm geschrokken' (video) Bekijk deze video » Özcan Akyol in Jinek: 'Je moet niet alles afschuiven op Matthijs van Nieuwkerk' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Matthijs van Nieuwkerk
Vrijdag onthulde de Volkskrant dat bij De Wereld Draait Door, de talkshow die Matthijs van Nieuwkerk jarenlang presenteerde, achter de schermen sprake is geweest van structureel grensoverschrijdend gedrag. Vanwege 'de dynamiek' die daarna ontstond, is volgens de NTR besloten de opnames in ieder geval voorlopig stil te leggen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's