Ambitieuze Xavi Simons klaar voor start WK Qatar: "Komen om te winnen"

Ambitieuze Xavi Simons klaar voor start WK Qatar: "Komen om te winnen"

Maandag speelt het Nederlands elftal tegen Senegal de eerste wedstrijd op het WK in Qatar. Denzel Dumfries en Xavi Simons spraken met RTL Nieuws in de aanloop naar de wedstrijd.

Tekst gaat verder onder de video.

Ambitieuze <em>Xavi Simons</em> klaar voor start <em>WK Qatar</em>: &quot;Komen om te winnen&quot; Maandag speelt het Nederlands elftal tegen Senegal de eerste wedstrijd op het WK in Qatar. Denzel Dumfries en Xavi Simons spraken met RTL Nieuws in de aanloop naar de wedstrijd. Tekst gaat verder onder de video. Xavi Simons"Dit is denk ik wel het hoogste dat je kan bereiken. Het WK spelen voor je land, ik denk dat dit wel speciaal is. (...) Als je een toernooi begint ga je er niet heen om alleen in de groepsfase door te gaan, je gaat voor het winnen", aldus Xavi Simons. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ruzie tussen Louis van Gaal en Valentijn Driessen in Qatar: "Jij bent echt ongelofelijk" Bekijk deze video » Spelers Nederlands elftal gaan in gesprek met arbeidsmigranten WK Qatar Bekijk deze video »
Voetbal :
Ambitieuze Xavi Simons klaar voor start WK Qatar: "Komen om te winnen"

Xavi Simons
"Dit is denk ik wel het hoogste dat je kan bereiken. Het WK spelen voor je land, ik denk dat dit wel speciaal is. (...) Als je een toernooi begint ga je er niet heen om alleen in de groepsfase door te gaan, je gaat voor het winnen", aldus Xavi Simons.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's