Zien: Demonstranten Kick Out Zwarte Piet bekogeld met eieren bij intocht in Zaandam

Zien: Demonstranten Kick Out Zwarte Piet bekogeld met eieren bij intocht in Zaandam

Zien: Demonstranten <em>Kick Out Zwarte Piet</em> bekogeld met eieren bij intocht in <em>Zaandam</em> Twee mannen zijn zaterdag aangehouden bij de anti-Zwarte Piet demonstratie in Zaandam. De aangehouden mannen waren met eieren aan het gooien naar de aanwezige demonstranten, vier van hen werden geraakt. De mannen worden verdacht van ordeverstoring en daaraan wordt eventueel nog een klacht van vernieling toegevoegd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Demonstranten opgepakt bij Kick Out Zwarte Piet-demonstratie in Breda Bekijk deze video » Video: Demonstranten Kick Out Zwarte Piet lastiggevallen bij intocht Staphorst Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Twee mannen zijn zaterdag aangehouden bij de anti-Zwarte Piet demonstratie in Zaandam. De aangehouden mannen waren met eieren aan het gooien naar de aanwezige demonstranten, vier van hen werden geraakt. De mannen worden verdacht van ordeverstoring en daaraan wordt eventueel nog een klacht van vernieling toegevoegd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV