RENZE op zaterdag gemist? Louis van Gaal heeft Hugo Borst leren golfen

RENZE op zaterdag gemist? Louis van Gaal heeft Hugo Borst leren golfen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>RENZE</em> op zaterdag gemist? <em>Louis van Gaal</em> heeft <em>Hugo Borst</em> leren golfen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Hugo Borst vertelt in RENZE Op Zaterdag een anekdote over Louis van Gaal uit 2004. De sportjournalist was dat jaar in Portugal voor het EK voetbal. Nederland gooide niet bepaald hoge ogen en daarom besloten de twee om een middagje te gaan golfen. Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
RENZE op zaterdag gemist? Louis van Gaal heeft Hugo Borst leren golfen

Hugo Borst vertelt in RENZE Op Zaterdag een anekdote over Louis van Gaal uit 2004. De sportjournalist was dat jaar in Portugal voor het EK voetbal. Nederland gooide niet bepaald hoge ogen en daarom besloten de twee om een middagje te gaan golfen.

Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's