Typhoon in REZNE openhartig over succes: "Had geen geld voor benzine"

Typhoon in REZNE openhartig over succes: "Had geen geld voor benzine"

Zondag 20 november 2022 om 11:05

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Typhoon</em> in <em>REZNE</em> openhartig over succes: &quot;Had geen geld voor benzine&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Typhoon zit 20 jaar in het vak en vertelt in RENZE op zaterdag over de weg die hij aflegde naar het succes: "Een vriend van mij heeft mij veertig euro benzine geld gegeven zodat ik in mijn Peugeot 205 naar de Ridderzaal kon rijden." Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Typhoon in REZNE openhartig over succes: "Had geen geld voor benzine"

Typhoon zit 20 jaar in het vak en vertelt in RENZE op zaterdag over de weg die hij aflegde naar het succes: "Een vriend van mij heeft mij veertig euro benzine geld gegeven zodat ik in mijn Peugeot 205 naar de Ridderzaal kon rijden."

Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's