Paul de Leeuw in Even tot hier: "Verf met me mee voor de regenboogactie"

Paul de Leeuw in Even tot hier: "Verf met me mee voor de regenboogactie"

Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Het WK voetbal in Qatar gaat bijna van start. Om de LHBTIQ+-acceptatie te verbeteren, roepen Niels van der Laan en Jeroen Woe samen met Paul de Leeuw de regenboogactie in het leven.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Paul de Leeuw</em> in <em>Even tot hier</em>: &quot;Verf met me mee voor de regenboogactie&quot; Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Het WK voetbal in Qatar gaat bijna van start. Om de LHBTIQ+-acceptatie te verbeteren, roepen Niels van der Laan en Jeroen Woe samen met Paul de Leeuw de regenboogactie in het leven. Tekst gaat verder onder de video. RegenboogactieVeel voetbalfans uit de lhbti-gemeenschap maken zich zorgen of ze wel welkom zijn in Qatar. Josh Cavallo, een Australische voetballer, die vorigjaar uit de kast kwam, stelde zelfs niet te durven voetballen in Qatar. Bekijk het fragment van Even tot Hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Paul de Leeuw in Even tot hier: "Verf met me mee voor de regenboogactie"

Regenboogactie
Veel voetbalfans uit de lhbti-gemeenschap maken zich zorgen of ze wel welkom zijn in Qatar. Josh Cavallo, een Australische voetballer, die vorigjaar uit de kast kwam, stelde zelfs niet te durven voetballen in Qatar.

Bekijk het fragment van Even tot Hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's