Bizarre beelden: Bijna twee meter sneeuw in New York door heftige winterstorm

Bizarre beelden: Bijna twee meter sneeuw in New York door heftige winterstorm

In het noorden van de Verenigde staten heeft de winter zijn intrede gedaan. In de omgeving van Buffalo, in de staat New York is volgens nieuwszender CBS al bijna twee meter sneeuw gevallen. Door de extreme weersomstandigheden zijn inmiddels twee mensen overleden.

Tekst gaat verder onder de video.

Bizarre beelden: Bijna <em>twee meter sneeuw</em> in <em>New York</em> door heftige winterstorm In het noorden van de Verenigde staten heeft de winter zijn intrede gedaan. In de omgeving van Buffalo, in de staat New York is volgens nieuwszender CBS al bijna twee meter sneeuw gevallen. Door de extreme weersomstandigheden zijn inmiddels twee mensen overleden. Tekst gaat verder onder de video. Heftige sneeuwvalVolgens Amerikaanse media is het haast onmogelijk om te reizen door de heftige sneeuwval. Vluchten zijn geannuleerd en wegen zijn volledig ondergesneeuwd. Er is nauwelijks zicht en de autoriteiten adviseren de inwoners om binnen te blijven. Op sommige plekken is zelfs een reisverbod van kracht. Bekijk de video van CBS Evening News hierboven. Bekijk ook Michiel Vos over aanval op schoonvader Paul Pelosi: "Wij zijn geschokt en in de war" Bekijk deze video » Video: zo kondigt Donald Trump nieuwe gooi naar presidentschap Amerika aan Bekijk deze video »
Nieuws :
Bizarre beelden: Bijna twee meter sneeuw in New York door heftige winterstorm

Heftige sneeuwval
Volgens Amerikaanse media is het haast onmogelijk om te reizen door de heftige sneeuwval. Vluchten zijn geannuleerd en wegen zijn volledig ondergesneeuwd. Er is nauwelijks zicht en de autoriteiten adviseren de inwoners om binnen te blijven. Op sommige plekken is zelfs een reisverbod van kracht.

Bekijk de video van CBS Evening News hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's