Inge ter Brake over wangedrag Matthijs van Nieuwkerk: 'Mensen bang om zelf schuld te krijgen'

Inge ter Brake over wangedrag Matthijs van Nieuwkerk: 'Mensen bang om zelf schuld te krijgen'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van zondag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Inge ter Brake</em> over wangedrag <em>Matthijs van Nieuwkerk</em>: 'Mensen bang om zelf schuld te krijgen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van zondag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv. Het was dit weekend hét gespreksonderwerp in medialand: het stelselmatige wangedrag van Matthijs van Nieuwkerk op de redactie bij De wereld draait door, wat leidde tot een angstcultuur, burn-outs en depressies. Inge ter Brake, voorzitter van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen, schoof aan bij Renze op zondag om te vertellen waarom mensen niet aan de bel durven trekken. Volgens haar heeft het te maken met de allergrootste angst van werknemers: om zelf de schuld te krijgen, of misschien zelfs de laan uitgestuurd te worden. Bekijk het fragment uit Renze op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Inge ter Brake over wangedrag Matthijs van Nieuwkerk: 'Mensen bang om zelf schuld te krijgen'

Het was dit weekend hét gespreksonderwerp in medialand: het stelselmatige wangedrag van Matthijs van Nieuwkerk op de redactie bij De wereld draait door, wat leidde tot een angstcultuur, burn-outs en depressies. Inge ter Brake, voorzitter van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen, schoof aan bij Renze op zondag om te vertellen waarom mensen niet aan de bel durven trekken. Volgens haar heeft het te maken met de allergrootste angst van werknemers: om zelf de schuld te krijgen, of misschien zelfs de laan uitgestuurd te worden.

Bekijk het fragment uit Renze op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV